Letnie danie

Mój ulubiony obiad. Lekki, smaczny, pożywny. Polecam!
























Składniki:
garść fasolki szparagowej
kilka młodych ziemniaków 
koper 
2 jaja

Sposób przygotowania:
Ugotuj ziemniaki w łupinach, aż będą miękkie. Ugotuj fasolkę al dente. Usmaż 2 jaja, przypraw. Ziemniaki posyp koperkiem. Smacznego!



5 komentarzy:

  1. no już wiem co dziś będzie u mnie na obiad

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam takie obiady tylko jeszcze mleko zsiadłe by się przydało :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam taki obiadek! Koniecznie ze szklanką kefiru albo maślanki :)

    OdpowiedzUsuń

Miło będzie jeśli podasz swoje imię, zostawiając komentarz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wydrukuj